Marrëdhëniet Rusi-Shqipëri? Ja çfarë deklaron Lavrov

Për një kohë të gjatë, rreth 25 vite, nuk kishim vizita zyrtare të rangut të lartë të politikanëve midis Shqipërisë dhe Rusisë. Vizita e kryeministrit Edi Rama në Moskë më ftesë të Sergey Lavrov duket se u theu pak akujt. Në konferencën e përbashkët me Ramën, ministri i Jashtëm rus, Sergey Lavrov u pyet  për … Continue reading Marrëdhëniet Rusi-Shqipëri? Ja çfarë deklaron Lavrov