Covid-19/Paralajmërimi i tmerrshëm i emisionit italian: Ja si e krijuan kinezët super-virusin në laborator-VIDEO  

Emisioni italian “Tgr Leonardo” ka bërë që në vitin 2015 një paralajmërim të tmerrshëm mbi koronavirusin që po vret sot njerëzit në mbarë botën. “Shkencëtarët kinezë krijojnë një super-virus të mushkërive nga lakuriqët dhe minjtë. Ai është i vetëm për qëllime studimi por ka shumë shqetësime.” Kështu niste emisioni i “Tgr Leonardo” më 16 nëntor … Continue reading Covid-19/Paralajmërimi i tmerrshëm i emisionit italian: Ja si e krijuan kinezët super-virusin në laborator-VIDEO