Edmond Shallvari: Si e gjeta rrugën në tregun letrar të Greqisë

Shkruaj e botoj në shqipe, qysh pas ardhjes sime në Greqi e tani që po flasim. Tentoj dhe provoj vetë edhe në greqishte, por sa për qejfin tim. Nuk pretendoj të arrij të bëj në greqisht atë që kam bërë e bëj shumë mirë në gjuhën shqipe. Nga Leonard Veizi Tanimë i përket dhe botës … Continue reading Edmond Shallvari: Si e gjeta rrugën në tregun letrar të Greqisë