Alfred Lela: Nuk do të ketë një përsëritje të historisë

Nuk do të ketë një marrëveshje të dytë si ajo e 2017-s, dhe kjo për faj të liderit demokrat me presionet ndaj mazhorancës e ndërkombëtarëve, dhe duke dalë nga Kuvendi e bojkotuar zgjedhjet. Analisti i politikës, Alfred Lela, thotë për gazetën “Fjala” se Bashës nuk i duhen lëshime nga Rama, por duhet të frymëzojë e … Continue reading Alfred Lela: Nuk do të ketë një përsëritje të historisë