Fatmir Mediu: Na duhet një marrëveshje e re me garanci ndërkombëtare

Iniciator i tryezës së partive 3 vite më parë që solli marrëveshjen suprizë mes Ramës dhe Bashës, kreu i Partisë Republikane, Fatmir Mediu, i tha gazetës “Fjala” se ajo marrëveshje dështoi, pasi nuk mori garanci ndërkombëtare. Sipas tij, një marrëveshje e re duhet të bëhet duke pasur parasysh interesat afatgjata për vendin, jo triumfin e … Continue reading Fatmir Mediu: Na duhet një marrëveshje e re me garanci ndërkombëtare