Të lidhur me zinxhirë 15 ushtarë i qëllonin pa pushim, skena e vrasjes së Çerçiz Topullit dhe Mustafa Qullit

ROLAND QAFOKU, gazeta “Fjala”, fjala.al Si sot 105 vjet më parë Shqipëria humbi një nga bijtë e saj më të mirë. Çerçiz Topulli është nga ata heronj që e deshi këtë vend sa jetën e vet. Në fakt bashkë me të më 17 korrik 1915 u vra edhe Mustafa Qulli, një gazetar i njohur i … Continue reading Të lidhur me zinxhirë 15 ushtarë i qëllonin pa pushim, skena e vrasjes së Çerçiz Topullit dhe Mustafa Qullit