8 dhjetor 1990/ Si u motivua Lëvizja për Demokraci

Nga Leonard Veizi 30 vite më parë, pikërisht në Qytetin “Studenti”, të rinjtë e Universitetit të Tiranës ngritën krye kundra regjimit, për herë të parë në historinë 46-vjeçare të komunizmit shqiptar  Muri sovjetik i Berlinit kishte rënë në Gjermani dhe Bukureshti ishte përfshirë prej kohësh nga revolucioni i përgjakshëm antikomunist, por në Shqipëri ende nuk … Continue reading 8 dhjetor 1990/ Si u motivua Lëvizja për Demokraci