Lorenc Vangjeli: Humbi demokracia, marrëveshja pasojë e aktit, jo e paktit

Tre vjet më parë, mes tensionit të fortë politik, u arrit marrëveshja e 18 majit 2017, mes Edi Ramës dhe Lulzim Bashës. Në ata pak muaj “jetë”, pati një paqtim dhe ulje të fortë tensionesh. Kush humbi dhe kush fitoi nga kjo marrëvshje? Përgjigjja e parë, automatike, sipërfaqësore dhe bardhezi është fare e thjeshtë: fitoi … Continue reading Lorenc Vangjeli: Humbi demokracia, marrëveshja pasojë e aktit, jo e paktit