Agron Duka: Marrëveshja e 18 majit 2017 ishte dramë, përsëritja e saj do të jetë komedi

Tre vjet më parë, mes tensionit të fortë politik, u arrit marrëveshja e 18 majit 2017, mes Edi Ramës dhe Lulzim Bashës. Në ata pak muaj “jetë”, pati një paqtim dhe ulje të fortë tensionesh. Kush humbi dhe kush fitoi nga kjo marrëvshje? Ne si PAA dhe, unë, personalisht, ishim shumë të angazhuar dhe aktivë … Continue reading Agron Duka: Marrëveshja e 18 majit 2017 ishte dramë, përsëritja e saj do të jetë komedi