Intervista/ Fahredin Shehu, mes vargjesh hyjnore të një poeti: Mjaftohem me 50 lexues

Nga Leonard Veizi Mund të ishte bërë një mjek shumë i mirë dhe të qëndronte rojë mbi jetët njerëzore. Por ai, – në kushte krejt të pazakonta në fakt, – e braktisi fakultetin e mjekësisë. Jo vetëm rrethanat, por sepse me siguri diku thellë, në mënyrë instiktive dhe aspak të programuar, dikush a diçka e … Continue reading Intervista/ Fahredin Shehu, mes vargjesh hyjnore të një poeti: Mjaftohem me 50 lexues