OP-ED

Të fundit

Ekspertja e OBSH-së: Na jepni më shumë të dhëna për vaksinat e Covid-19

Ekspertja kryesore e vaksinave e Organizatës Botërore të Shëndetësisë thotë se agjencia duhet të vlerësojë vaksinat e koronavirusit dhe...

Biden planifikon lëvizje të shpejta për të mbrojtur dhe avancuar të drejtat e LGBTQ

Gjatë vitit 2012 teksa mbante pozicionin e zv. presidentit, Joe Biden mbështeti hapur komunitetin LGBTQ dhe martesat e të njëjtit seks, madje më parë...

Këto janë gjëegjëzat për fëmijë, por që as të rriturit nuk i zgjidhin dot

​Këto gjëegjëza janë krijuar për fëmijë , por të rriturit duket sikur nuk arrijnë dot t’i zgjidhin. I gjeni dot përgjigjet e sakta? Përgjigjet i...

Mimi Kodheli: Opoizta është e përçarë dhe pa ide

Mimi Kodheli duke folur sot emërimin e saj si zëvendës presidente e Asamblesë Parlamentare të Organizatës së Traktatit të Atlantikut të Veriut, tha se...

Ish presidenti ndalohet në aeroport me një çantë me para: Nuk janë të miat, dikush i futi

Ish presidenti i Hondurasit, Manuel Zelaya deklaroi se u ndalua në mënyrë të padrejtë ditën e premte në aeroportin ndërkombëtar të Toncontin, pasi në...