Truku me portokallin në furrën e kuzhinës që ndoshta s’e dini

113 563 lexime

124,178FansaPëlqeje

Portokalli është i pasur me vitaminë C, kalium i cili ndihmon në eleminimin e toksinave nga trupi, por edhe kalcium, thelbësor për shëndetin e kockave. Lëvozhga e tij, përveç faktit se mund ta thani dhe të krijoni një aromë natyrale në shtëpi, ekziston dhe një përdorim tjetër i mahnitshëm.

Pasi ta gatuani ushqimin dhe ta nxirrni nga furra, veçanërisht nëse ka erë të fortë, gradojeni atë në 180 gradë. Vendosni disa lëvore portokalli në furrë në një letër pjekjeje dhe lërini aty për 15-30 minuta. Rezultati do t’ju entuziazmojë pasi portokalli do të eleminojë erërat e forta nga ushqimi që sapo gatuat.
l.m/Fjala.al

Të fundit

A është e rrezikshme të hani dëborë? Ja çfarë duhet të dini

Jemi në sezonin e dimrit dhe dëbora sidomos në zonat malore nuk ka si të mungojë. Teksa disa shijojnë bukurinë...

48 orë e mia në Tiranë, një arratisje perfekte europiane në qytetin më të nënvlerësuar

Dilvin Yasa   Për ata që nuk janë të familjarizuar, Tirana ka gjithçka çfarë ju duhet për një arratisje perfekte europiane. Trashëgiminë e saj osmane,...

Rrugë të bllokuara/ Italia, Britania dhe Mali i Zi përfshihen nga moti i keq

Një ulje e befasishme temperaturash me deri në 10 gradë, dhe erëra të forta e të acarta kanë goditur rajonet qendrore dhe jugore të...

Moti i keq në vend/ Ministria e Mbrojtjes jep detaje mbi situatën

Ministria e Mbrojtjes ka dhënë detaje mbi situatën në vend për shkak të motit të keq, të reshjeve të dendura të dëborës që ka...

“Drejtësia vonon por nuk harron”, Salianji letër- përgjigje nga qelia 6

Ish-deputeti Ervin Salianji, i cili ndodhet në burg për çështjen e “Babales”, ka bërë një deklaratë të re nga qelia. Në një letër të...

Lajme të tjera

Web TV