Truku me portokallin në furrën e kuzhinës që ndoshta s’e dini

113 563 lexime

124,178FansaPëlqeje

Portokalli është i pasur me vitaminë C, kalium i cili ndihmon në eleminimin e toksinave nga trupi, por edhe kalcium, thelbësor për shëndetin e kockave. Lëvozhga e tij, përveç faktit se mund ta thani dhe të krijoni një aromë natyrale në shtëpi, ekziston dhe një përdorim tjetër i mahnitshëm.

Pasi ta gatuani ushqimin dhe ta nxirrni nga furra, veçanërisht nëse ka erë të fortë, gradojeni atë në 180 gradë. Vendosni disa lëvore portokalli në furrë në një letër pjekjeje dhe lërini aty për 15-30 minuta. Rezultati do t’ju entuziazmojë pasi portokalli do të eleminojë erërat e forta nga ushqimi që sapo gatuat.
l.m/Fjala.al

Të fundit

Aksident në Greqi,mjeti i shqiptarit përplaset me një tjetër, vdes një pasagjer 42-vjeçar

Një aksident trafiku me përplasje mes dy mjeteve ka ndodhur mbrëmjen e së mërkurës në zonën e  Agia Varvarës,...

BBC: Përse Donald Trump po godet Kinën në tregti?

Lufta tregtare e Donald Trump tani duket se po merr një drejtim të qartë dhe duket se kundërshtari i tij kryesor nuk është askush...

E rëndë/ U mbyt nga një kokërr rrushi, humb jetën fëmija 2-vjeç

Një fëmijë dyvjeçar ka vdekur në Francë pasi hëngri një kokërr rrush. Siç raporton The Independent, djali i cili do ta festonte ditëlindjen e tretë më...

Sherri me Gjuzin/ Demaliaj: Më fyeu prindërit e mi të vdekur, humba kontrollin dhe…

Sherri në hollin e një hoteli në kryeqytet me kreun e Konservatorëve, Kujtim Gjuzi, erdhi si pasojë e shpifjeve e sharjeve të ngritura prej ish-deputetit...

Bankat shqiptare dorëzojnë aplikimet, kur nisin transfertat ndërkufitare përmes SEPA

Banka e Shqipërisë dhe Shoqata Shqiptare e Bankave dërguan sot më 10 prill 2025, pranë Këshillit Evropian të Pagesave (EPC), paketën e aplikimeve për...

Lajme të tjera

Web TV