Free Porn
xbporn

1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet 1xbet سایت شرط بندی معتبر 1xbet وان ایکس بت فارسی وان ایکس بت بت فوروارد betforward سایت بت فوروارد سایت betforward 1xbet giriş

Si të përgatisni shurupin medicinal të shtogut kundër gripit dhe të ftohurës

113 563 lexime

124,178FansaPëlqeje

Çajrat bimorë përbëjnë kurën më të mirë natyrale kundër shumë problemeve me shëndetin.

Për shembull, çaji i kamomilit rekomandohet gjërësisht kundër urthit dhe stresit, ndërsa çaji i xhenxhefilit ose nenexhikut rekomandohet kundër problemeve me stomakun.

Në vendin tonë ka nisur zyrtarisht stina e virozave dhe mjekët raportojnë një numër në rritje të pacientëve që janë prekur nga virozat në rrugët e sipërme të frymëmarrjes.

Një nga bimët më të mira kundër këtyre problemeve është shtogu, në formë çaji apo shurupi.

Të gjitha këto e furnizojnë trupin me antioksidantë dhe forcojnë sistemin imunitar.

Studime të ndryshme kanë konfirmuar se marrja e 15 ml shurup shtogu katër herë në ditë zvogëlon kohëzgjatjen e simptomave të gripit me të paktën 4 ditë.

Ky shurup zbut ashpërsinë e simptomave të të ftohurës.

Në treg mund të gjeni marka cilësore të këtij shurupi, ose mund ta përgatisni vetë atë në kushtet e shtëpisë.

Receta:

Shurup shtogu i bërë në shtëpi.

Përbërësit:
3 gota e gjysmë me ujë të ftohtë
2 gota me kokrra të thata shtogu
1 lugë gjelle me copa xhenxhefili organik të freskët ose të thatë
1 lugë çaji me kanellë pluhur ose 1 shkop kanelle
1 filxhan me mjaltë cilësor
Udhëzimet:
Hidhni ujin në një tenxhere. Shtoni kanellën, kokrrat e shtogut dhe xhenxhefilin.

Lëreni lëngun të ziejë.  Uleni zjarrin dhe mbajeni tenxheren të mbuluar ndërsa lëngu zien për 40-45 minuta deri sa sasia e lëngut të përgjysmohet.

Hiqeni tenxheren nga zjarri dhe shtypini kokrrat.

Përdorni një napë të pastër ose kullesë dhe lëngun hidheni në një enë qelqi.

Nëse përdorni napën, mos hezitoni ta shtrydhni atë që të përftoni lëngun e mbetur.

Shtoni mjaltë dhe përziejeni deri sa të jetë tretur.

Lexo edhe :  "Jo celular gjatë mësimit/ Studiuesit hedhin poshtë teorinë: Disa minuta lundrim bën mirë

Shurupin hidheni në një shishe ose enë qelqi të sterilizuar

Ruajeni në një vend të freskët.

Konsumoni nga një lugë gjelle shurup shtogu tre herë në ditë për rreth 15 ditë. S.B

Të fundit

Qeveria me strategji të re/ Mbështetja e bizneseve do të bëhet me kompensime e financiare

Taksat nuk do të përdoren më si mjet mbështetje për bizneset. Qeveria në strategjinë e re të të ardhurave thotë se...

Terroristët e Iranit synonin të sulmonin Athinën, ja kush ishte në shënjestër

Një restorant hebre në qendër të Athinës dyshohet se u vu në shënjestër të terroristëve të lidhur me Iranin. Sipas mediave të huaja, që nga...

Dieta mesdhetare dhe ushqimet që duhet të hani kundër kancerit të gjirit

Dieta mesdhetare është e konfirmuar zyrtarisht tashmë se është aleati numër një i shëndetit të mirë, atij të përgjithshëm, por veçanërisht kundër kancerit të...

Të djathtët evropianë mbështesin Salvinin para vendimit gjyqësor për emigrantët

Udhëheqësit evropianë të ekstremit të djathtë shprehën mbështetjen e tyre për zëvendëskryeministrin e Italisë, Matteo Salvini, i cili përballet me mundësinë e dënimit deri...

Sa duhet të jetë diferenca në moshë mes partnerëve, që marrëdhënia të zgjasë

Kur filloni të takoheni me dikë, ju merrni në konsideratë një sërë faktorësh për të kuptuar nëse përputheni me njëri-tjetrin apo jo. Ndër to,...

Lajme të tjera

Web TV