Free Porn





manotobet

takbet
betcart




betboro

megapari
mahbet
betforward


1xbet
teen sex
porn
djav
best porn 2025
porn 2026
brunette banged
Ankara Escort
1xbet
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
betforward
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
deneme bonusu veren bahis siteleri
deneme bonusu
casino slot siteleri/a>
Deneme bonusu veren siteler
Deneme bonusu veren siteler
Deneme bonusu veren siteler
Deneme bonusu veren siteler
Cialis
Cialis Fiyat

Shkenca e makaronave: Ja si duhet të gatuhen

113 563 lexime

124,178FansaPëlqeje
Gatimi i makaronave ndjek një proces mjaft kompleks kimik-fizik. Dhe një keqkuptim i zakonshëm që duhet të shpërndahet është se 100 gradë nuk është e nevojshme për ta gatuar atë.

Makaronat janë padyshim pjata e parë më e pëlqyer dhe më e pëlqyer në kuzhinën italiane, por ndoshta jo të gjithë e dinë se gatimi i tyre drejtohet nga një proces mjaft kompleks, i cili përfshin tre faktorë kryesorë: depërtimin e ujit në brumë, xhelatizimin e niseshtës

MAKARONA MË TË TRETSHME. Ne duhet të shpërndajmë menjëherë klishenë më të përhapur, domethënë se, sado e pabesueshme të duket, nuk është vërtet e nevojshme ta çojmë ujin në 100 °C (ose më pak, nëse jemi në një lartësi të caktuar) për të lejuar thithjen e ujit. , meqenëse ky proces do të ndodhte tashmë midis 60 dhe 80 °C. E njëjta gjë vlen edhe për xhelatinizimin, pra atë fenomen fizik ku masa e një trupi të ngurtë ngjizet, duke u shndërruar në xhel: në rastin e niseshtës kjo ndodh ndërmjet 50 dhe 70 °C.

Për më tepër, denatyrimi/koagulimi i glutenit është në vend të kësaj një proces kimik që “ndryshon” strukturën e proteinës (gluteni është një proteinë) gjithashtu duke e bërë atë më të tretshëm.Përshtatur nga Fokus.it/O.S 

Të fundit

VIDEO/Bëhen virale pamjet e qenit që ndez sobën dhe shkakton zjarr në shtëpi…

Së fundmi është publikuar një video e një qeni duke ndezur sobën në një shtëpi, e cila më pas...

10 vendet e nxehta për pushime në plazhet si në përralla

Nëqoftëse nuk e pranoni dot arrdhjen e stinës së ftohtë, nëqoftëse nuk keni dëshirë të merreni me rregullimin e dollapit duke nxjerrë rrobat e...

Starmer ‘shuplakë Izraelit: Njohja e Palestinës një ‘e drejtë e pamohueshme’

Njohja e shtetit të Palestinës si pjesë e një procesi paqeje në Lindjen e Mesme është një “e drejtë e pamohueshme”, i tha kryeministri...

Shenjat e horoskopit që mendojnë se nuk e meritojnë dashurinë

Demi Demi është një nga shenjat më besnike. Ata e duan traditën dhe vështirë se i ndryshojnë zakonet e tyre. Ata madje mund të qëndrojnë...

Zgjimi herët në verë, çelësi për një jetë më të lumtur!

E keni vënë re ndonjëherë se zgjimi herët në verë sjell një buzëqeshje në fytyrën tuaj? Shumë prej nesh i tremben mëngjeseve të hershme,...

Lajme të tjera

Web TV